+385 (0)1 58 11 196 info@event-horizon.hr

Mobilna aplikacija EventHorizon BI

alat uključen u softverski paket za poduzetnike

Event Horizon nudi u svakom programsku paketu pripadajuću mobilnu aplikaciju koja je individualno prilagođena svakom poslovnom subjektu. Softverski alati za poslovanje poduzetnika u današnje vrijeme trebaju pratiti dinamiku poslovanja. Mobilnost te mogućnost pristupa uredu ili poslovnim jednicima, postaje nužna za održavanje konkurentnosti. EventHorizon programska rješenja dolaze u paketu koji uključuje program kojem imate pristup sa bilo kojeg računala, te mobilnu aplikaciju sa istim funkcijama.

Ukupan softverski paket objedinjen je u aplikaciji kojoj se pristupa putem računala i mobilnoj aplikaciji, instaliranoj na pametnom telefonu.

 

Mobilna aplikacija EventHorizon BI omogućava:

 

  • mobilni i praktični pristup poslovanju
  • mogućnost nadzora procesa izvan ureda
  • prikaz promjena svih događaja u trenutku kada su nastali
  • mogućnost uvođenja NFC tehnologije u poslovanje
  • interna komunikacija kroz vlastitu mobilnu aplikaciju, poruke i obavijesti na mobilnom telefonu
  • povijest korištenja aplikacije prema korisnicima – visoka razina kontrolinga

Koje su prednosti korištenja mobilne aplikacije kao dodatnog alata u vašem poslovanju?

Korisničko iskustvo uz mobilnu aplikaciju je znatno poboljšano kroz praktično i jednostavno navigacijsko rješenje.  Obavijesti i alati upozorenja koji su dio aplikacije, smanjuju rizike i poboljšavaju efikasnost.

Za tvrtke koje vode zalihe i skladišno poslovanje, aplikacija kroz NFC tehnologiju ubrzava inventure te omogućava kontroling kretanja robe.

Želite svoje poslovanje na mobilnoj aplikaciji?

Zatražite ponudu

Event Horizon softverski paket BI sadrži

Mobilna aplikacija

Instalirana na pametnom telefonu. U sinkronizaciji sa web aplikacijom. Podaci o poslovanju dostupni u svakom trenutku. Mogućnost obavijesti i alarmiranja kroz aplikaciju. Mogućnost dodatnih alata kroz NFC tehnologiju.

Pohrana u cloudu

Visoka razina dostupnosti podataka, stalna sinkronizacija sa svim uređajima i replikacija podataka. Kopije podataka na više razina. Visoka razina zaštite korisničkog pristupa. Stalni monitoring sustava. Zašto poslovati u cloudu, više pročitajte ovdje.

Web aplikacija

Pristup poslovanju sa bilo koje lokacije. Prilagodljiva za sve uređaje (laptop, tablet, mobitel). Bez dodatnih instalacija programa, pristup kroz internet pretraživač i unos korisničkog imena i lozinke. Mogućnost dvostruke autorizacije kod svake prijave.

NFC tehnologija

Najsuvremeniji sustav bežičnog prikupljanja podataka u svim poslovnim procesima. NFC tehnologija ubrzava skladišnu inventuru, olakšava pristup informacijama, daje mogućnost dodatne vrijednosti poboljšanjem usluge prema klijentu. Više o NFC-u pročitajte ovdje.

PROGRAMSKA RJEŠENJA

Event Horizon je kroz svoju platformu razvio programska rješenja koja su posebno prilagođena za sve tipove poslovnih subjekata. Mali, srednji i veliki poduzetnici koji se bave proizvodnim i prerađivačkim djelatnostima, te obrtnici čije poslovanje zahtjeva jeftina i mobilna softverska rješenja.

Zatražite ponudu

Mobilna aplikacija u softverskom paketu prilagođenom vašoj djelatnosti

Softverski paket BI sadrži module koje se prilagođavaju ovisno o vrsti poslovanja. Saznajte detaljnije o programskim rješenjima odabirom na vaš tip poslovanja.

Trgovina

jedna ili više poslovnih jedinica
skladišta i zalihe
blagajna

Uslužne djelatnosti

Frizerski saloni i saloni ljepote
Autopraonice i servisne radnje
Mali obrtinici

Usluge

Odvjetnički ured
Agencije za nekretnine
Turističke agencije
Osiguranja

Medicinske usluge

Stomatolozi
Privatne klinike
Fizioterapeuti

Prijevoznici

Autoprijevoznici – transport
Autobuseri

Industrije ERP

Metalska
Prehrambena
Drvna – kožna
Tekstil – obuća

Skladišta i logistika

Velika skladišta
Logistički centri
Hladnjače

Ugostiteljstvo

Restorani
dostava
planiranje zaliha
blagajna

FAQ | Često postavljana pitanja

Kako je riješena sigurnost i zaštita korisničkog pristupa?

Mobilne aplikacije koje su individulano programirane za vašu tvrtku, imaju najmoderniju razinu korisničke provjere. Aplikacija se distribuira na vaš pametni telefen putem kanala koji je zaštićen sigurnosnim protokilima i certifikatima.

Kako se mobilna aplikacija za moju tvrtku instalira, i je li ona vidljiva drugim ljudima?

Aplikacija je vidljiva samo vama, odnosno osobama kojima ste odobili korisnički pristup. Mobilna alikacija nije javno viljdiva u virtualnim trgovinama za aplikacije.

Aplikacija se distribuira na vaš pametni telefen putem kanala koji je zaštićen sigurnosnim protokolima i certifikatima.

Koliko korisničkih pristupa aplikaciji dobivam?

Ovisno o dabranom paketu EventHorizon Tvrtka, uključen je isti broj korisničkih pristupa za mobilnu aplikaciju, kao što je broj korisničkih pristupa za web aplikaciju, odnosno program koji koristite na računalu u vašim poslovnim jedinicama.

Na kojem mobilnom telefonu je moguće instalirati mobilnu aplikaciju za moju tvrtku?

Aplikaciju je moguće instalirati na svim pametnim telefonima novije generacije, operativnog sustava Android ili na iPhone telefonima i tabletima, odnosno iOS-u. NFC podrška dostupna je samo na Android mobilnim uređajima.

Koliko košta mobilna aplikacija?

Mobilna aplikacija je dio vašeg sofverskog paketa i uključena je u cijenu programa EventHorizon Tvrtka, te nema posebnu doplatu. Nadalje, podrška, hosting i održavanje mobilne aplikacije, riješeno je također u mjesečnom paketu podrške.

EventHorizon aplikacijska rješenja uvode na naše tržište inovativnu tehnologiju NFC bežičnog prijenosa podataka, koja se pokazala vrlo učinkovita za mnoga poslovna rješenja. Ovo rješenje čini revolucionarnu promjenu u prikupljanju podataka i označavanju artikala. Idealna je za organizaciju u skladišnom poslovanju i brzom provođenju inventura, kao i kod praćenja proizvodnje. Više o NFC tehnologiji možete pročitati ovdje.

info@event-horizon.hr

+385 (0)1 58 111 96

Savska 41, Zagreb