+385 (0)1 58 11 196 info@event-horizon.hr

NFC kartice povjerenja

Suvremeni načini plaćanja

NFC kartice povjerenja za ugostitelje | Što su i kako funkcioniraju?

Mobilni načini plaćanja u suvremenom svijetu dolaze na vodeće pozicije, u odnosu na klasične načine plaćanja. Event Horizon uvodi na naše tržite alate s kojima se vaš ugostiteljski objekt može izdvojiti od klasične ponude na našem tržištu.

Kartice s ugrađenim NFC čipom kodiraju se putem mobilne aplikacije za svakog korisnika unosom ključnih podataka. NFC kartica vezana je za vašeg kupca i interno kroz nju imate uvid u njegove narudžbe i njegov korisnički račun. Vaš stalni kupac može sebi uplatiti na svoj korisnički račun određenu količinu kredita te tako raspolagati svakodnevno svojim iznosom prilikom naručivanja menija. Sadržaj kartice i stanje na računu učitavate prislonom mobitela na karticu, gdje vam aplikacija prikazuje sve podatke vezano za vašeg kupca.

 

Kako izgleda korištenje NFC kartice?

Prilikom zaprimanje dostave, kupac karticu prislanja na mobitel dostavljača i time plaća svoju narudžbu. Interno u vašem sustavu ova narudžba će se evidentirati kao plaćena NFC karticom vašeg kupca, te će tako biti zatvorena.

Želite povećati broj klijenata?

Zatražite ponudu

Koje su prednosti za vas i vašeg kupca?

 

Prednost za ugostitelje je što dobivate jednokratne priljeve u većim iznosima. Vežete klijenta za sebe jer mu kredit kod vas skraćuje odluku kod koga će naručivati dostavu. Nadalje, pogodnosti koje dobivaju vaši kupci mogu se razvrstati ovisno o  tipu vašeg kupca:

Poslovni subjekti

Tvrtke koje su za svoje radnike dogovorile dostavu menija putem vašeg restorana. Ako ugovarate ovu vrstu poslova, izdavanjem NFC kartica omogućavate vašem partneru kontrolirani pristup vašim uslugama. Klijenti na brz i praktičan način plaćaju svoje menije.

Privatni korisnici

Za obitelji koje žele sebi ubrzati procese naručivanja i plaćanja. Za djecu koja su sama kod kuće a roditelji žele biti sigurni da je uvijek dostupna opcija dostave ručka. NFC kartice povjerenja su praktičan alat s kojim djeca ne moraju baratati novcem, a roditelji lako mogu biti sigurni da je uvijek spremna mogućnost dostave.

Kako pružiti vašem klijentu bržu i praktičnu uslugu dostave?

Event Horizon program za ugostitelje nudi mogućnost uvođenja NFC kartica povjerenja za stalne klijente. Kroz njih vaš kupac plaća svoju narudžbu približavanjem kartice na mobitel dostavljača.

Naručite

Kako kroz ovu uslugu dobiti još kupaca?

Dajete vašim stalnim kupcima mogućnost dobivanja jeftinijih menija putem NFC kartice . Time ih potičete da uplaćuju novac kod vas te ih vežete za vašu dostavu. Ako kod vas imaju NFC karticu povjerenja, onda više ne razmišljaju s kojeg restorana naručuju.

info@event-horizon.hr

+385 (0)1 58 111 96

Savska 41, Zagreb