+385 (0)1 58 11 196 info@event-horizon.hr

Softverski paket Event Horizon BI

Programsko rješenja za poslovanje malih i velikih poduzetnika

Digitalizirajte svoje poslovanje uz pomoć EU sredstava

Event Horizon BI – program za vođenje poslovanja

Razvojno okruženje Event Horizon BI programa podržava visoke zahtjeve za fleksibilnošću softverskih proizvoda. Tehnologija koja je u svijetu vrlo raširena, na naše tržište dolazi kroz Event Horizon BI, te objedinjuje velik raspon modernih tehničkih rješenja, tzv. “Internet of things” ili internet stvari. Pojam Internet of things odnosi se na cijeli raspon “gadgeta” ili tehnoloških uređaja koji su spojeni na internet i koji nam mogu služiti kao alat u poslovanju. Prije svega govorimo o pametnim telefonima, pametnim satovima, karticama, uređajima za mjerenje i raznim drugim alatima. Digitalizacija poslovanja danas postaje neizbježan zadatak manjih i većih tvrtki, koje žele održati konkurentnost i optimizirati poslovne procese.

Osnovni prikaz Event Horizon softverskih rješenja

 

Kako iskoristiti mobilnu aplikaciju kao dio softverskog paketa u vašem poslovanju?

Područje primjene je vrlo široko. Pomaže nam da objedinimo procese i radnje u poslovnom okruženju, čime u konačnici možemo optimizirati poslovanje. Mobilna aplikacija daje praktičnost korištenja te jednostavan korisnički doživljaj. Olakšava brojne radnje koje se odvijaju na lokacijama gdje nije praktičan pristup računalu ili laptopu.

Ukupan softverski paket objedinjen je u programu kojem se pristupa putem računala i mobilnoj aplikaciji, instaliranoj na pametnom telefonu.

Što je poslovanje u cloudu?

Event Horizon tehnologija isporuke sofverskih rješenja bazira se na tzv. “Cloud” pohrani podataka. To znači da više nema potrebe za držanjem serverskih jedinica u vašim poslovnim prostorijama, te time nema ni dodatnih troškova održavanja i zaštite servera.

Event Horizon Cloud poslovanje omogućava da se promjene u vašem radnom okruženju sinkroniziraju u trenutku nastajanja na svakom uređaju na kojem se koristi vaš program. U praksi to znači da imate pristup vašem poslovanju sa bilo koje lokacije putem računala. Program je također dostupan na mobilnoj aplikaciji u vašem mobilnom telefonu što vam omogućava visoku razinu kontrolinga i mobilnost rada.

GDPR | Opća uredba o zaštiti osobnih podataka

Event Horizon BI sofverski paket sadrži alate koji omogućavaju usklađivanje s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Saznajte

Event Horizon softverski paket BI

Web aplikacija

Pristup poslovanju sa bilo koje lokacije. Prilagodljiva za sve uređaje (laptop, tablet, mobitel). Bez dodatnih instalacija programa, pristup kroz internet pretraživač i unos korisničkog imena i lozinke. Mogućnost dvostruke autorizacije kod svake prijave.

Pohrana u cloudu

Visoka razina dostupnosti podataka, stalna sinkronizacija sa svim uređajima i replikacija podataka. Kopije podataka na više razina. Visoka razina zaštite korisničkog pristupa. Stalni monitoring sustava. Zašto poslovati u cloudu, više pročitajte ovdje.

Mobilna aplikacija

Instalirana na pametnom telefonu. U sinkronizaciji sa web aplikacijom. Podaci o poslovanju dostupni u svakom trenutku. Mogućnost obavijesti i alarmiranja kroz aplikaciju. Funkcija NFC tehnologije bežičnog povezivanja.

NFC tehnologija

Najsuvremeniji sustav bežičnog prikupljanja podataka u svim poslovnim procesima. NFC tehnologija ubrzava skladišnu inventuru, olakšava pristup informacijama, daje mogućnost dodatne vrijednosti poboljšanjem usluge prema klijentu. Više o NFC-u pročitajte ovdje.

PROGRAMSKA RJEŠENJA

Event Horizon je kroz svoju platformu razvio programska rješenja koja su posebno prilagođena za sve tipove poslovnih subjekata. Mali, srednji i veliki poduzetnici koji se bave proizvodnim i prerađivačkim djelatnostima, te obrtnici čije poslovanje zahtjeva jeftina i mobilna softverska rješenja.

Zatražite ponudu

Odaberite softverski paket prilagođen vašem tipu djelatnosti

Softverski paket BI sadrži module koji se prilagođavaju ovisno o vrsti poslovanja. Saznajte detaljnije o programskim rješenjima odabirom na vaš tip poslovanja.

Trgovina

jedna ili više poslovnih jedinica
skladišta i zalihe
blagajna

Uslužne djelatnosti

Frizerski saloni i saloni ljepote
Autopraonice i servisne radnje
Mali obrtinici

Usluge

Odvjetnički ured
Agencije za nekretnine
Turističke agencije
Osiguranja

Medicinske usluge

Stomatolozi
Privatne klinike
Fizioterapeuti

Prijevoznici

Autoprijevoznici – transport
Autobuseri

Industrije ERP

Metalska
Prehrambena
Drvna – kožna
Tekstil – obuća

Skladišta i logistika

Velika skladišta
Logistički centri
Hladnjače

Ugostiteljstvo

Restorani
dostava
planiranje zaliha
blagajna

FAQ | Često postavljana pitanja

Koja je razlika između web aplikacije i mobilne aplikacije? Što je potrebno za instalaciju programa?

U softverskom paketu Event Horizon BI osmišljen je model u kojem imate pristup vašem poslovanju kroz vaš softver ali na dva programska sučelja:

1. Web aplikaciji

2. Mobilnoj aplikaciji

Za korištenje programa nisu potrebne instalacije. Dovoljno je imati računalo s pristupom internetu. Ako gledamo na dosadašnji, „klasični pristup“ korištenja programa za tvrtke, web aplikacija predstavlja zapravo program koji koristite na stolnim i prijenosnim računalima u vašem uredu. Prednost je što se ona ne mora instalirati na svako računa na kojem se želi koristiti, već je dostupna kroz internet pretraživač (Google Chrome, Mozzila, Internet explorer…), ulaskom putem korisničkog sučelja i unosom vašeg korisničkog imena i lozinke. Aplikacija je prilagodljiva tzv. „responzivna“ za sve uređaje, što znači da je možete koristiti na tabletu, laptopu ili mobitelu.

Mobilna aplikacija se instalira na vaš pametni telefon te se također unosom korisničkog imena i lozinke ulazi u program. Prednost korištenja mobilne aplikacije je što možete za pojedine radnje ubrzati naredbe, ili imati fleksibilan objavještajni alat. To znači da se mogu prilagoditi obavijesti o vašem poslovanju koje možete dobivati na zaslonu vašeg mobitela, kao što primjerice dobivate obavijest od bilo koje druge aplikacije (Facebook, Viber itd.). Vi odabirete koje obavijesti želite dobivati te time kao korisnik možete imati veći kontroling poslovanja.

Mobilna aplikacija se također koristi za primjenu NFC tehnologije koja u Event Horizon softverskim rješenjima predstavlja inovativni način rješavanja mnogih poslovnih procesa kao što je : označavanje artikala, dokumenata, brze inventure i sl. Više o NFC-u možete pročitati ovdje.

Koji su sve djelovi poslovanja pokriveni u softverskom paketu?

Detaljnije objašnjene module možete proučiti ako odaberete vaš tip poslovanja klikom na gore prikazane ikone. Generalno paket sadrži skladišno poslovanje, blagajničko poslovanje sa fiskalizacijom, korisnički managment te kontakte (partneri, kupci, dobavljači). Izvještajni modul i obavještajni alat. Povijest korisničkog ponašanja. Moduli koji su specifični uključeni su u svakom paketu zasebno, primjerice: Vođenje predmeta – spisa ili projekta.

Kako je riješena sigurnost i zaštita korisničkog pristupa?

Event Horizon polaže veliku pažnju na kontrolu korisničkog pristupa. Zbog toga je moguće odrediti više razina provjere identiteta korisnika koji se spaja na sustav. Prije svega korisnički pristup za pojedine osobe može biti prilagođen, odnosno određuje se koju širinu pristupa ima pojedini korisnik.

Nadalje, osim provjere putem korisničkog imena i lozinke, može se zadati provjera putem sms-a (korisnik svaki puta dobiva novi sms kod koji treba unijeti prilikom prijave), ili skeniranje QR kod-a prikazanog na ekranu.

Koliko korisničkih pristupa aplikaciji dobivam?

Ovisno o dabranom paketu EventHorizon Tvrtka, uključen je isti broj korisničkih pristupa za web aplikaciju i mobilnu aplikaciju.

Kako se mobilna aplikacija za moju tvrtku instalira, i je li ona vidljiva drugim ljudima?

Aplikacija je vidljiva samo vama, odnosno osobama kojima ste odobili korisnički pristup. Mobilna alikacija nije javno viljdiva u virtualnim trgovinama za aplikacije.

Aplikacija se distribuira na vaš pametni telefen putem kanala koji je zaštićen sigurnosnim protokolima i certifikatima.

Na kojem mobilnom telefonu je moguće instalirati mobilnu aplikaciju za moju tvrtku?

Aplikaciju je moguće instalirati na svim pametnim telefonima i tabletima novije generacije, operativnog sustava Android.

Koliko košta mobilna aplikacija?

Mobilna aplikacija je dio vašeg sofverskog paketa i uključena je u cijenu programa EventHorizon Tvrtka, te nema posebnu doplatu. Nadalje, podrška, hosting i održavanje mobilne aplikacije, sadržano je također u mjesečnom paketu podrške.

EventHorizon aplikacijska rješenja uvode na naše tržište inovativnu tehnologiju NFC bežičnog prijenosa podataka, koja se pokazala vrlo učinkovita za mnoga poslovna rješenja. Ovo rješenje čini revolucionarnu promjenu u prikupljanju podataka i označavanju artikala. Idealna je za organizaciju u skladišnom poslovanju i brzom provođenju inventura, kao i kod praćenja proizvodnje. Više o NFC tehnologiji možete pročitati ovdje.

miljardi NFC mobitela u 2018.

%

Android uređaja ima ugrađenu NFC tehnologiju

%

Porast primjene NFC-a u svijetu - industrija, marketing i mobilne usluge

%

Generacije milenijalaca koristi beskontaktna plaćanja

info@event-horizon.hr

+385 (0)1 58 111 96

Savska 41, Zagreb